tirsdag 20. juli 2010

HYTTETUR PÅ FINSLAND

Da var ferien godt i gang!
Vi reiste til hytta på fredag i øs pøsende regnvær. Men hva gjør vel det?
Er det ferie så er det ferie!!

Må si meg veldig fornøyd også. Klarte å starte alle apparater på max 2 forsøk. Det være seg gassen på kjøkkenet og kjøleskapet, vifta på do, gassen på kjøkkenet og så klarte jeg å vri solcellebryteren fra "off" til "on". Slett ikke værst spør du meg...

Ut på dagen/kvelden kom Einar Johan Hadland (lattermann) på besøk. Vi satt å koste oss på verandaen med grillmat og god drikke. (Brus på unga og undertegnede, sterkere saker på de to store gutta)
Vi satt å kosa oss med pappas utepeis til langt på natt.

Etter frokost på lørdag var det vedbæring som sto på programmet. Erling delte opp kubbane og Robin kjørte de ned i tillhengeren.
Einar Johan (lattermann) reiste i 12 tida. Vi satt oss i bilen rundt 13. Da skulle vi på tur.
Først til Hortemo for å besøke en fra Erlings birkelidtid. Kjempekoselig familie det! Reiser nok tilbake til de, neste gang vi er på hytta ja!
Så ville vi ned i Høllen. Har ikke vært der på lange tider. Men der var det Høllendagene så vi snudde fort. Var uten vogn til Ernst, så vi gadd ikke gå rundt der. Vi reiste heller til Flekkerøy, via Langenes og Vågsbygd. Måtte ut å vise verdens fineste plass. Der møtte vi tante og onkel, så vi blei med ned på brygga og fikk kaffi og kjeks og deilige jordbær.
Men vi kunne ikke sitte der i evigheter. Vi måtte tilbake på hytta. Også denne kvelden venta vi besøk.
Så vi pakka sammen og reiste. Måtte innom Europris i Brennåsen før vi kunne kjøre videre. Men vi hadde også lova ungene å bade. Så igjen havna vi på Hortemo. Etter en lang tur innover en rar og humpete vei kom vi til en fantastisk plass så Sunniva og Robin fikk bade.
Sååå gikk turen tilbake til hytta! Vi rakk å komme tilbake før vi fikk tlf at besøket var på vei.
Gerd og Joakim kom og grillen var klar til grilling. Då kom regnet! Men vi fikk nå i oss mat. Mette blei vi også.
Det blei en kjekk kveld med mye mimring og enda mere latter.

Søndagen måtte vi ta turen hjemover igjen. Marius kom på mandag så då måtte alt være klart.

Neste uke går turen til Danmark og Danacup.

Ingen kommentarer: